sq-AL

Current Articles | Categories | Search | Syndication
Projekti do të organizojë nga 30 sesione trajnimi për: modulin e brumit, moduli perimeve dhe pemëve dhe moduli i qumështit. Trajnimet kanë filluar në Fshatin Sllakofc/Slakovce për modulin e brumit dhe ato në Bajgorë/Bajgora për modulin e perimeve dhe pemëve ndërsa trajnimet për modulin e qumështit pritet të fillojnë vitin e ardhshëm. Trajnimet do të vazhdojnë deri në fund të projektit nga të cilat trajnime gratë që jetojnë në zonën e Shalës/Šalce kanë mundësi të trajnohen kryesisht në përgatitjen e ushqimeve tradicionale të cilat në të ardhmen do tu ofrohen vizitorëve.